Нашата история

Здравейте колеги колекционери,

COINLANDIA е правилното място за Вас.

В COINLANDIA можете да откриете РЕПЛИКИ на изключително редки монети от цял свят, както и страхотни подаръци за Вас и Вашите близки – антични статуетки – новодел, мечове, значки, масонски аксесоари, както и други интересни сувенири.

Богатата колекция от над 500 артикула включва редки монети от България, Германия, Франция, Австрия, Русия, Италия, САЩ, Литва, Полша, Южна Африка, Саудитска Арабия и др., също така предлагаме и УНИКАЛНИ РЪЧНО КОВАНИ реплики  на антични римски, тракийски и гръцки монети.

Всяка монета/ артикул представлява сувенир – реплика, подражание на оригинала, има изключителна колекционерска стойност. Артикулът – новодел не съответства на оригинала по състав на метала, тегло и размер. Нито една монета в сайта НЕ Е ОРИГИНАЛНА и според националните разпоредби не се приема за паметник на културата и няма антична стойност.

Моля, не купувайте подобни монети като оригинални, освен ако не проверите добре търговеца и монетата, която той Ви предлага!

Всяка реплика-монета от COINLANDIA е идеална възможност за запълване на Вашата колекция от редки монети от цял свят срещу символична цена.

Монетите са изработени от метална сплав – не ги лови магнит. Покритието им е съответно от 24 КАРАТА ЗЛАТО или от СРЕБРО, в зависимост вида им.

В нашия асортимент ще откриете масонски аксесоари, джобни часовници, статуетки и значки от различни исторически и културни епохи, които са подходящи за колекциониране и подарък на скъп човек. Уверяваме Ви, че ние от екипа на COINLANDIA НЕ ПРОПАГАНДИРАМЕ нацистка или каквато и да е друга идеология!

COINLANDIA е на пазара за сувенири и монети-реплика от 2013 г. Имаме множество доволни клиенти, с които сме работили през този период и ще продължаваме да работим заедно занапред. За Ваше удобство създадохме този сайт COINLANDIA, в който можете да се запознаете с богатата колекция от монети, които предлагаме. След това можете да направите своята поръчка по посочения начин в менюто КАК ДА ПОРЪЧАМ?.

Ние от екипа на COINLANDIA работим успешно с ЕКОНТ. По Ваше желание може да изпратим монетата и по всеки друг куриер. Всяка потвърдена поръчка се изпраща до Вас – нашият клиент, с наложен платеж и с опция за прегледи тест преди плащане.

Моля, ако сте доволни от нашето обслужване и качеството на монетите-реплика, ХАРЕСАЙТЕ нашата Фейсбук страница COINLANDIA и оставете коментар!

Оценяваме мнението на всеки колега колекционер!

 

Oще профили:

[banner title=“AUCTION.BG“ link_url=“https://balkan.auction/bg/active-auctions/80867″ bg_image=“61″ subtitle=“Посети!“]
[banner title=“BAZAR.BG“ link_url=“https://bazar.bg/ads/user/502524″ bg_image=“3680″ subtitle=“Посети!“]
[banner title=“OLX.BG“ link_url=“https://www.olx.bg/ads/user/CMGF/“ bg_image=“85″ subtitle=“Посети!“]

Искате повече… КУПЕТЕ СЕГА!